Secretariaat:  Reitselaan 73              e-mail:   stichtingmim@home.nl

tel.  0411 62 17 82             Bankrekening: 12 11 19 572

Nieuwsbrief   november 2011

Beste vrienden,

Het is weer tijd u bij te praten .

Allereerst een paar minder fijne berichten.

Eind augustus is Zr Margaret na een zeer kort ziekbed plotseling overleden .

Zij was ons boegbeeld, vooral in de eerste jaren van ons werk in en rondom Bembeke.

Wij verliezen in haar een zeer bevlogen persoon, die met hart en ziel betrokken was bij het wel en wee van het gezondheidscentrum in Bembeke. Zij wist met daadkracht leiding te geven aan het intussen groot geworden centrum. Onder haar bezielende leiding is het centrum uitgebreid met een zuigelingenbureau en een hiv/aids kliniek.

Wij zullen ons Zr. Margaret blijven herinneren als een hartelijke, sympathieke

vrouw, bij wie we altijd welkom waren.

Mr. Madisse is  ten gevolge van  een motorongeval overleden. Hij was de aannemer die door het bisdom in Dedza was aangesteld om alle bouwprojecten, welke door de MIM gefinancierd werden, te ontwikkelen en uit te voeren.  Het was een fijne man en een aannemer die goed werk wist af te leveren.

Het bisdom heeft inmiddels een nieuwe aannemer aangesteld, die begonnen is met het eerste toiletgebouw bij de Kantchitoschool.

We zijn volop bezig met werven van sponsoring voor twee toiletgebouwen en twee docentenhuizen.  De teller staat intussen op € 8.950,--

Dus nog even te gaan voordat we € 17.382,00 ingezameld hebben. U zult zeggen: ”maar dit is een ander bedrag als in de nieuwsbrief van juli” en dat is terecht. Wilde Ganzen is akkoord gegaan met het toevoegen van de twee toiletgebouwen aan het project van de docentenhuizen, waardoor het bedrag hoger is geworden en natuurlijk ook de premie van wilde Ganzen

Wilde Ganzen Hilversum rekeningnr. 40.000

met vermelding van :

DOCENTENHUIZEN activiteitennr. 2011.336.

Een paar acties die wij graag onder uw aandacht brengen zijn:

Op 9 december wordt in Den Boogaard in Moergestel (aanvang 20.00 uur), een benefietconcert verzorgd door Koor Sine Nomine uit Haaren en Regionaal Seniorenorkest “De Meierij”.

Verder zal Martha Verhoeven als soliste enkele liederen ten gehore brengen.

We hebben een kerstkaarten actie op poten gezet. Deze kaarten zijn te koop tijdens het concert, via internet te bestellen ( zie de website: www.stichting-mim.nl) of per telefoon bij de secretaris.

Op 26 december is er een winterwandeling,  welke georganiseerd wordt door TeVoetTe Veld in Helvoirt.

Er wordt gewandeld om de bouw van de toiletten mogelijk te maken.

U bent van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen

Start: Tussen 12.00 en 13.30 uur bij bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15, Helvoirt

Te lopen afstanden: 4, 8 en 12 km.

Startgeld:, kinderen t/m 17 jaar €2,50, Volwassenen €5,00, gezin €10,00.

Inlichtingen: Tel. 0411-643120.

En verder:

Wist u dat:

Graag tot de volgende keer.

Bestuur en vrijwilligers

Stichting MIM